Spletno mesto uporablja piškote !

S uporabo spletnega mesta soglašate s piškoti. Več o piškotih

Se strinjam

PIŠKOTI

Kaj je piškotek?
Piškotek predstavlja skupek informacij, na podlagi katerih spletna stran identificira obiskovalca ob njegovem ponovnem obisku spletnega mesta.

Zakaj se uporablja?
Piškotki so pomembni za delovanje spletnih mest saj na podlagi pridobljenih informacij obiskovalcem nudijo hitro in preprosto uporabniško izkušnjo pri brskanju po strani.


Onemogočenje piškotkov
Nastavitve glede piškotov lahko nadzirate in spreminjate sami v vašem spletnem brskalniku.
Nastavitve o nadzoru za posamezne brskalnike.

Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 ali 8
Opera (stran v angleškem jeziku)
Safari (stran v angleškem jeziku)

Pravno obvestilo

V podjetju GLAZER, Samo Glazer, s.p., spoštujemo zasebnost obiskovalcev spletnih strani in osebnih podatkov ne bomo posojali, prodajali ali dali na razpolago tretjim osebam.

Podatki, ki nam jih boste zaupali, bodo uporabljeni za interno uporabo v našem podjetju, za promocijske namene in za izboljševanje delovanja spletnih strani.

Podjetje GLAZER, Samo Glazer, s.p., si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naši spletni strani www.finske-hise.si.

Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene.

Informacije na naši spletni strani so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Podjetje GLAZER, Samo Glazer s.p., ne prevzema odgovornosti za uporabo kateregakoli dela vsebine za različne namene.

Uporaba vsebine, ki je objavljena na naši spletni strani, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Spletna stran www.finske-hise.si je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh.

Vse informacije na spletni strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Snemanje programov in podatkov z naše spletne strani se izvaja na lastno odgovornost. Podjetje GLAZER, Samo Glazer s.p., ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletne strani.

Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naše spletne strani.

 

Avtorske pravice


© Copyright 2015 GLAZER, posredništvo in trgovina, Samo Glazer, s.p.


Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran www.finske-hise.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja GLAZER, Samo Glazer, s.p.,

ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.